Ana Sayfa / Dubai Vize / Dubai Vizesi Başvurusu ve Dubai Vize Ücreti

Dubai Vizesi Başvurusu ve Dubai Vize Ücreti

Birleşik Arap Emirlikleri (UAE) Dubai Vize işlemleri (2018)

Dubai’ye giriş yapabilmek için öncelikle bir Dubai Vizesine sahip olmanız gerekmektedir. Birleşik Arap Emirlikleri (UAE – United Arab Emirates) Türk vatandaşları için Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinden vize istememektedir. Ancak mevcut pasaportlar arasından birçok kişi Bordo (Umuma Mahsus) pasaporta sahiptir ve bordo pasaporta sahip kişiler Dubai’ye gidebilmek için mutlaka Dubai Vizesi almak zorundadırlar.

Alınacak olan Dubai vizesi Birleşik Arap Emirlikleri genel vizesi olup Dubai, Abu Dabi, Acman, Füceyre, Resü’l-Hayme, Sharjah ve Ummül-Kayveyn dahil olmak üzere bütün emirliklerde geçerlidir.

Dubai Vizesi:

Birleşik Arap Emirlikleri’nin vize rejimi uyguladığı ülke vatandaşlarının Dubai’ye girmek için almak zorunda olduğu, elektronik ortamda düzenlenen ve yazıcıdan çıktısı alınarak Pasaport Kontrol noktasında Dubai yetkililerine ibraz edilmesi gereken vizedir.

Dubai Vizesi Başvurusu ve Dubai Vize Ücreti - Dubai Vize

Dubai vize ücreti 2018 ‘de ne kadar?

Birleşik Arap Emirlikleri – 30 günlük (kısa süreli) Tek girişli – Turistik Dubai vizesi ücreti: Kişi başı 124 USD‘dir. Vize ücretleri Birleşik Arap Emirlikleri’nin resmi Dubai Göçmenlik Ofisi tarafından belirlenmekte ve her yılın belirli dönemlerinde güncellenmektedir.

Dubai vize ücreti USD (Dolar) üzerinden fiyatlanır. Başvuru ücreti kur karşılığı Türk Lirası olarak ödenir.

Bu yazıyı okuduğunuz tarih itibariyle döviz kuru değişmiş olabilir. Bu sebeple lütfen Dubai vize ücretleri sayfasına giderek fiyatları tekrar inceleyiniz. Belirtilen sayfada vize ücretinin kaç TL olduğu yazmaktadır.

Dubai Vize başvurusu nereden yapılmalıdır?

Dubai Vizesi Başvuruları www.dubaivizesi.com.tr adresinden yapılmaktadır.

Dubai Vizesi Başvurusu ve Dubai Vize Ücreti - Dubai Vize

Sonunun .com.tr olması ve tarayıcının adres satırında yeşil çubuk çıkması; Resmi, başvuru merkezi olduklarını göstermektedir. Ödemiş olduğunuz dubai vizesi ücretleri için tarafınıza kdv dahil fatura kesiyorlar. Üstelik kredi kartına 12 taksit yapıyorlar. Ve eğer vize başvurunuz olumsuz sonuçlanırsa birtakım ücret iadesi de yapıyorlar. Bu da çok olumlu bir etken.

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Online başvuru formunu doldurup ödemenizi kredi kartınızla yaptıktan sonra vizenize 48 saat içerisinde kavuşuyorsunuz. Aslında bize diyecek fazla söz kalmamış. Ayrıntılı bilgiler Dubai Vize işlemleri sayfasında aşama aşama açıklanmış.

Bu sebeple Dubai Online Vizenize belirtilen adres dışında başka bir adresten başvuru yapmanız durumunda oluşabilecek tüm risklerin tarafınıza ait olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz.

Yukarıda belirttiğimiz 124 USD vize başvuru ücretinin “başvuru” ücreti olduğunu ve vizenizin kesinlikle onaylanacağı anlamına gelmediğini bilmelisiniz. Eğer başvurunuz onaylanırsa ilave herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Ancak başvurunuzun onaylanmaması durumunda başvuru ücretiniz geri iade edilmemektedir. Çünkü bu ücret Dubai Göçmenlik Ofisinin vize başvurularını değerlendirme ücretidir. Başvurunuzun olumlu veya olumsuz değerlendirilme konusundaki tek karar yetkisi Dubai Göçmenlik Ofisinine aittir. Ancak Dubai bölgesi turistik bir bölge olduğu için, geçmişinde Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşamayan, herhangi bir suça karışmayan, kısacası turistik amaçla Dubai’ye gitmek isteyen “düzgün” profile sahip neredeyse herkesin Dubai vizesi başvurusu onaylanmaktadır. Yani bahsettiğimiz “düzgün insan” profilinde iseniz Dubai vize başvurusu için ödeyeceğiniz 124 USD’lik ücret yanmamakta ve Dubai vizesi başvurunuz onaylanarak boşa gitmemektedir.

Çok nadir olmakla birlikte bazı şahısların Dubai vizesi için yapmış olduğu başvurunun Dubai göçmenlik ofisi tarafından değerlendirilmeye alınabilmesi için 3.000 USD (Üç Bin Amerikan Doları) teminat bedeli yatırılması istenmektedir. Bu bedel Dubai vizesi başvurunuz eğer onaylanmazsa anında iade edilmektedir. Ancak Dubai vizesi başvurunuz onaylanırsa, Dubai’ye giriş yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde çıkış yaparsanız veya vize geçerlilik sürenizi Dubai’ye hiç giriş yapmadan geçirirseniz paranızı geri iade alabilirsiniz. Çünkü Dubai’ye turistik amaçla giden kişiler, giriş yaptıktan sonra 28 (yirmi sekiz) gün içerisinde ülkeden çıkış yapmak zorundadırlar. Eğer çıkış 28 gün geçtikten sonra yapılırsa veya yapılmazsa Dubai Göçmenlik Ofisi, vizeyi alan yetkili Türk acentasına çıkış yapmayan kişi başına 3.000 USD para cezası kesmektedir. Yetkili acentanın istediği teminatın sebebi aslında budur. Teminat bedeli yatırılması istenmesi durumu çok nadir de görülebilmektedir. Bu durum tamamen Dubai Göçmenlik Ofisi’nin takdirindedir. Basit bir isim – soy isim benzerliğinden veya ufak tefek başka sebepler yüzünden göçmenlik ofisinin sistemi bazı şahıslar için bu uyarıyı verse de genellikle nadir karşılaşılan bir durumdur.

Dubai Vizesi için Gerekli Evraklar ve Önemli Belgeler:

– En az 8 (Sekiz) ay geçerlilik süresi olan pasaportunuzun (fotoğrafınızın bulunduğu sayfanın) renkli olarak taranmış görüntüsü,
Normal şartlar altında 6 (Altı) ay geçerlilik süresi olan pasaport yeterlidir fakat insanlar buradaki “6 aylık pasaport” ibaresini duydukları zaman maalesef 6 aylık pasaport çıkartarak Birleşik Arap Emirlikleri vizesine başvurmaya çalışmaktadırlar. Oysa pasaportunuzu çıkarttığınız günün ertesi günü, geçerlilik süreniz 6 aydan daha az kalmış olacaktır. Pasaportu olmayan kişiler 6 aylık pasaport çıkardıkları zaman bu sebeple vize başvurularında sorun yaşamaktadırlar. Burada kastedilen pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresine sahip olmasıdır. Kısacası yeni pasaport alacak kişiler eğer 6 aylık pasaport harcı yatırarak geçerlilik süresi ilk verildiği günden itibaren 6 (altı) ay olan pasaport alırlarsa, bu pasaportlarla Dubai vizesine başvuramazlar.

– Türkiye Cumhuriyeti hüviyetinizin (T.C. kimlik belgenizin) önlü ve arkalı fotokopisi,

– Boyutu ve arka fon rengi önemli olmayan 1 (bir) adet renkli fotoğrafınız.

Vize başvurusunda bulunmak için yukarıdaki evraklar yeterlidir. Başvuru işleminizin hızlıca gerçekleşebilmesi için yukarıda belirtilen belgeleri Dubai Online Vize ofisine renkli ve yüksek çözünürlükte tarayarak iletmenizi tavsiye ederiz.

Belgelerinizi eksiksiz olarak gönderdikten sonra vizenizin çıkma süresi ortalama 2 Dubai iş günüdür. Bu süre bazen 3 iş gününe kadar uzayabilmekte, bazen 1 iş gününde (ertesi gün) çıkabilmekte bazen de başvurunun yapıldığı günün akşamında dahi vizeniz hazır olabilmektedir. Bu tamamen göçmenlik ofisinin yoğunluğuyla alakalıdır. Bayram ve Yılbaşı gibi dönemlerde bu süre uzayabilmektedir.

Dubai’de Perşembe günü yarım çalışma günü ve Cuma günü tamamen tatil günü olup iş gününe dahil değildir. Bu sebeple vizenizin Cuma günü onaylanması durumu söz konusu olmamaktadır. Vize onayınız Cumartesi ve Pazar günleri Dubai göçmenlik ofisi tarafından gerçekleşse bile Türkiye’de haftasonu tatili olduğu için vizenizin onayı tarafınıza Pazartesi günü ulaştırılabilmektedir.

Dubai Vize Başvurunuz Hangi Durumlarda Onaylanmama Riski Taşımaktadır?

– Eğer daha önceki Birleşik Arap Emirlikleri seyahatlerinizde vize ihlalinde bulunmuşsanız (28 gün geçtikten sonra çıkış yapmışsanız veya yetkili merciiler tarafından zorla çıkartılmışsanız) Dubai Göçmenlik Ofisi tarafından ek güvenlik soruşturmasına tabii tutulursunuz. Güvenlik soruşturmanızın tamamlanması 10-15 iş gününe kadar zaman alabilmekte olup bu süreç sonunda değerlendirmeye göre vize başvurunuz olumlu veya olumsuz sonuçlanabilmektedir.

– Bir önceki Birleşik Arap Emirlikleri seyehatlerinizde ülkede 20 günden fazla kaldıysanız Dubai vizesine tekrar müracaat edebilmeniz için en son çıkış yaptığınız tarihin üzerinden 1 ay (30 gün) geçmiş olması gerekmektedir.

– 25 yaş altı bekar bayanlar; aileleri dışında, yalnız veya arkadaşlarıyla seyahat edecekleri zaman ek soruşturmaya tabii tutulabilir ve başvuru olumsuz sonuçlanma riski taşımaktadır. Vize başvurusunda bulunurken bu riski göze almanızı tavsiye ederiz.

– 65 yaş üstü kişiler; yalnız veya kendisi gibi yine 65 yaşın üzerindeki herhangi bir aile bireyiyle ya da ailesinden olmayan bir kişiyle seyahat edecekleri zaman ek soruşturma evresine tabii tutulabilir. Bu süreç sonunda vize başvurunuz olumsuz olarak değerlendirilebilir. Bu kişiler ek soruşturma sürecine tabii tutulmak istemiyorlarsa 65 yaşın altındaki “aile bireylerinden” birisiyle seyehat etmelidirler. Vize müraacatınızı yaparken bu riskleri göze alarak başvuruda bulunmalısınız.

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen doğum yeri Suriye, Irak, Filistin, Lübnan ve Yemen olan kişiler ek soruşturmaya tabii tutulacak olup, vizesi onaylanmayabilmekte veya göçmenlik ofisi tarafından ek evrak istenmesi durumuyla karşı karşıya kalabilmektedirler.

Türkiye’de Oturma İzni Olan Yabancı Uyruklu Vatandaşlar İçin:

– Türkiye’de oturma izniniz olsa dahi Suriye, Irak, Filistin, Lübnan ve Yemen ülkelerinin vatandaşları iseniz, vize başvurunuz Türkiye’den yapılamamaktadır.

– Yukarıdaki ülkelerin dışındaki yabancı vatandaşların Türkiye’de oturma izinlerinin en az geçerlilik süresi ileriye dönük olarak 6 (altı) ay olmak zorundadır.

Türkiye’de Oturma İzni Olan Yabancı Uyruklu Vatandaşlardan Dubai Vizesine Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Pasaport, resim, ikamet teskeresi ya da oturum kartının tüm sayfalarının renkli kopyası, öğrenci iseler öğrenci belgesi.

Yabancı vatandaşların vize başvuru ücreti Türk vatandaşlarından farklılık göstermekte olup, 500 TL şeklinde ücretlendirilmektedir. Bu fiyatın üstündeki veya altındaki fiyatlara itibar etmemenizi öneriyoruz.

Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri) Hangi Ülke Pasaportuna Sahip Vatandaşlardan Vize İstememektedir?

Eğer aşağıdaki ülkelerin vatandaşıysanız, bu ülkelerin pasaportlarıyla yapacağınız turistik ve ticari seyahatlerde Birleşik Arap Emirlikleri sizden herhangi bir vize istememektedir:

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Andorra, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brunei, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Güney Kıbrıs, Latviya, Litvanya, Liechtenstein, Lüksemburg, Malta, Macaristan, Malezya, Monaco, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Singapur, Slovenya, Slovakya, Vatikan, Yeni Zelanda, Yunanistan.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından alınan Dubai Vizesi (Evize) nedir?

Türk Hava Yollarının satış merkezinden yapılan THY Dubai Vizesi başvurunuz olumlu sonuçlanırsa bu Dubai vizenizi yalnızca T.H.Y.’nin uçaklarıyla yapacağınız Dubai seyahatlerinde kullanabilirsiniz. Yani Türk Hava Yolları aracılığıyla Dubai vizesi almışsanız başka herhangi bir hava yolu şirketiyle (Örneğin Pegasus, Air Arabia, Emirates, Flydubai, Etihad vs.) Dubai’ye giriş yapmanız pek mümkün değildir. THY tarafından alınan Dubai vizesinin ücreti 105 USD’dir. Türk Hava Yolları Dubai E-Vize uygulamasında sizi kendi uçaklarıyla uçmaya teşvik etmektedir. İşbu sebeple THY Dubai Vize ücreti 105 Dolar olmasına rağmen, Türk Hava Yolları’ndan aldığınız uçak bileti ücreti çoğu hava yolu şirketlerine göre daha yüksek olduğu için, THY’nin Dubai vizesinden kâr etmek maksadı gütmediğini düşünmek mümkündür. (Yani durum önceden böyleydi. Şimdi böyle olmayabilir. Bu sebeple lütfen ne durumda olduğunu THY’den tekrar teyit ediniz. Yanlış bilgi vermek istemeyiz.)

Türk Hava Yolları gibi ismi dünya çapında bilinen, çok güvenilir ve bir o kadar da yoğun bir şirket üzerinden Dubai vizesi başvurusunda bulunmanızda güvenilirlik açısından hiçbir sakınca bulunmamaktadır. Fakat vizenizi hızlı bir şekilde almak istiyorsanız, iş yükü bu kadar fazla olan Türk Hava Yolları’nın size yaklaşık 1 (bir) hafta zaman kaybına mal olabileceğini hatırlatırız. Çünkü Türk Hava Yolları sizden ıslak imzalı ibraname istemektedir. Bu belgeyi elden getirmeniz veya kargoya vererek şirkete ulaştırmanız talep edilmektedir. Bu belge olmadan yapılan başvurular zaten işleme alınmamaktadır. Bu belgenin hazırlanması, kargolanması, kargonun ulaşması ve işleme alınması ortalama 3 gün, Dubai vizesi işlemlerinizin tamamlanması ise ortalama 7 gün olduğundan Türk Hava Yolları’ndan yapacağınız vize başvurusu size yaklaşık 10 güne mal olacaktır. Eğer uçak biletinizi pahalı olmasına rağmen Türk Hava Yolları’ndan kesmişseniz ve zaman konusunda herhangi bir probleminiz yoksa, ibraname hazırlayıp göndermekle uğraşmamda hiçbir sakınca yok diyorsanız Dubai vizenize 105 USD ücretle Türk Hava Yollarından gönül rahatlığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Unutmadan söylemek isteriz ki, ülkemizin en değerli markalarından birisi ve aynı zamanda dünyanın en büyük havayolu şirketleri listesinde en üst sıralarda bulunan Türk Hava Yolları’na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ayrıca 2023 yılına kadar filosuna katacağı 40 adet Boeing 787-9 Dreamliner uçaklarının kaç tanesini Dubai uçuşlarına ayıracağını da merakla bekliyoruz.

Değerlendirme:

Bilgi Doğruluğu:
Bilgi Güncelliği:

Dubai Vize

Dubai Vize Başvurusu ve Dubai Vize Ücretini detaylı bir şekilde inceledik.

User Rating: 5 ( 5 votes)

12 yorumlar

  1. Hususi pasaportum var,isim gereği Israel’e de seyahat ediyorum..bu Dubai’ye seyahat etmem için bir engel mi

    • Merhaba,

      Şöyle belirtelim ki, Dubai Vize Başvurusu yaparken pasaportunuzun tüm sayfalarını değil, sadece kimlik bilgilerinizin bulunduğu sayfayı gönderiyorsunuz.

      Yani Dubai’deki vize merkezi sizin vizenizi onaylarken İsrail’e giriş çıkışınız olup olmadığını göremez.

      ANCAK;

      Dubai’ye giriş yapmak için Polis Kontrol Noktasında pasaportunuz Dubai Polisi tarafından kontrol edilirken İsrail Giriş-Çıkış kaşeniz fark edilebilir. Bu durumda kuvvetle muhtemel sınır dışı edilebilirsiniz.

      Bu durumla karşılaşmamak için Dubai Seyahatinizden önce pasaportunuzu değiştirmenizi tavsiye ederiz.

      Ancak pasaportumu değiştirmek istemiyorum, bu riski de göze alıyorum ancak riski biraz daha azaltmak istiyorum derseniz;

      Marhaba Service tarafından verilen Dubai International Havalimanı Karşılama Hizmetleri’nden bir paket alabilirsiniz.

      Fast track mantığı ile çalışmaktadır. Karşılama Hizmeti ile hızlı geçiş yapan yolcuların pasaportları DAHA AZ bir titizlikle incelenmektedir.

      Tercih sizindir.

  2. Merhaba,

    30 günlük dubai vize ücreti ne kadardır?

    Bir de dubai vize fiyatları neden firmadan firmaya değişiyor?

    • Merhaba,

      30 günlük tek girişli dubai vizesi ücretini mi soruyorsunuz yoksa 30 günlük çok girişli dubai vize ücretini mi ?

      Eğer tek girişli Birleşik Arap Emirlikleri vize ücretini soruyorsanız yazımızın başında belirtmiştik.

      ihtiyacınıza uygun vize başvurusunda bulunmaya lütfen dikkat edin.

  3. Birlesik Arap Emirlikleri Ogrenci olan birinden vize talep ediyor mu ?
    Kuzenim ya da kizkardesim vizesiz giriş yapabilir mi ?
    Ya da Prosedur nedir ? Ben Dubai’ de yaşıyorum.

    • Merhaba,

      Öğrenci olup olmamanızın Birleşik Arap Emirlikleri vize departmanı yetkililerinin gözünde bir önemi bulunmamaktadır.

      Öğrenci değil, bebek veya çocuk bile olsanız; eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Bordo (Umumi) pasaport sahibiyseniz, vize almanız gereklidir.

      Kuzenlerinizin vatandaşık durumunu ve hangi pasaporta sahip olup olmadığını bilmemekle beraber, akraba ziyareti için yapılan Dubai seyahaetlerinde Dubai Turistik vize almanız gereklidir. Dubai ziyaret vizesi diye bir şey yoktur.

      Dubai vize türleri:

      Turistik Vize,
      Transit Vize,
      Cruise Gemi Vizesi.

      olmak üzere 3 çeşittir.

      Başka bir vize türü yoktur.

      Bu sebeple dubai vizesi için gerekli evraklar akraba ziyareti amaçlı dubai seyahatlerinde de aynen geçerli ve gereklidir.

      Prosedürün ne olduğuna gelirsek, yazımızda zaten belirtmiştik. Ancak okumak istemezseniz,

      1-) Yukarıdaki vize başvuru merkezi adresine giriyorsunuz,
      2-) Seyahatinize uygun olan vize türünü seçiyorsunuz,
      3-) Resmi başvurunuzu yapıyorsunuz,
      4-) Dubai vize ücretini ödüyorsunuz,
      5-) Yaklaşık 2-3 gün içerisinde vizeniz onaylanıyor.
      6-) Onaylanan vizenizin yazıcıdan çıktısını alıyorsunuz ve pasaportunuzun arasına koyuyorsunuz.
      7-) Dubai’ye giriş yapıyorsunuz.

  4. Yılbaşı için Dubai vize başvurusu yapacağım.

    Sizce ne zaman gelir vizem? Ona göre bilet alıcaz.

    • Merhaba,

      Yılbaşı ve Bayram gibi yoğun periyotlarda ve tatil dönemlerinde Dubai vizesi başvurusu yapmanız durumunda gecikme yaşayabilirsiniz. Ancak ortalama 1 haftada sonuçlanacağı görüşündeyiz.

  5. Merhaba yaklaşık 1 aydır dubai vizem çıkmıyor son derece mağdur kaldım. Vizeye dubai tarafından benim adıma başvuru yapılmıştı. Sorduklarında cevap alamıyorlarmış. Şahsen bir adli sicil kaydım da bulunmuyor. Bu mesele siyasi olabilir mi diye düşünüyorum?

    • Merhaba,

      1 ay pek normal bir süre değildir. Size hatalı bilgi verilmiş olabilir. Başvurunuzu yukarıda belirttiğimiz adresten yapmak yerine doğrudan Dubai’den yapmış olmanız zaten çok büyük bir hata olmuş.

      Kötü niyetli kişilere denk gelmişseniz, sizden başvuru ücreti alıp vize başvurunuzu hiç iletmemiş olabilirler. Tabii böyle olmayabilir de.

      Vize başvurunuzun niçin uzadığına dair mutlaka bir evrak isteyiniz.

      Bilginiz olması açısından başvuru merkezinin sitesindeki sıkça sorulan soruları paylaşıyorum.

      — Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri) Vize başvurum hangi durumlarda ONAYLANMAMA riski taşımaktadır? —

      * Daha önce vize ihlâlinde bulunmuşsanız (kalış sürenizi aşmışsanız veya yetkili merciler tarafından zorla çıkartılmışsanız) ek bir güvenlik soruşturmasına tabii tutulursunuz. Bu süreç yaklaşık 10-15 iş gününe kadar uzayabilmektedir. Sürecin sonunda vizeniz onaylanmama riskine sahiptir.

      * Bir önceki Dubai seyahatinizde, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 20 (yirmi) gün veya daha fazla sürede kalış yaptıysanız, tekrar Dubai vizesine başvuru yapabilmeniz için; Birleşik Arap Emirlikleri’nden çıkış yaptığınız tarihten itibaren 31 gün geçmiş olması gerekmektedir.

      * 25 yaş altı bekâr bayanlar, aileleri yanında olmaksızın yalnız başına veya arkadaşlarıyla birlikte seyahat edecekleri zaman ek bir güvenlik incelemesine tabi tutulabilir ve vize başvuruları onaylanma riski taşıyabilir.

      * 65 yaş üstü kişiler, yalnız veya kendileri gibi 65 yaş üzerindeki başka bir aile bireyiyle veyahut ailesinden olmayan başka bir kişi ile seyahat edecekleri zaman ek güvenlik soruşturmasına tabii tutulabilirler ve vize başvuruları onaylanmama riski içerebilir. Bu durumla karşılaşılmaması adına 65 yaş altı aile bireylerinden birisiyle seyahat etmeleri ve bu kişi için de vize başvurusu yapılması tavsiye edilmektedir.

      * Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen, doğum yeri Afganistan, Filistin, Irak, Lübnan, Suriye, Tunus, Yemen ülkelerinden herhangi birisi olan kişiler, ek güvenlik incelemesine tabii tutulacak olup, inceleme sürecinde bu kişilerden ek belgeler talep edilebilir ve vize başvurusu olumsuz sonuçlanma riski taşıyabilir.

      Kaynak: https://www.dubaivizesi.com.tr/dubai-vizesi-hakkinda-sikca-sorulan-sorular/

  6. Mehmet çağala

    Dubaiye çalışmak için gidecem acil en erken ne zaman pasaport çıkar pasaport islemlri için ne kadar nakit lazım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

  7. Phukette aktarmalı gidiyorum ve 12 saat abu dhabi de bekleme sürem var bu süre zarfında abu dhabiyi gezebilir miyim acaba? bunun içinde vize almam gerekiyor sanırım bunun için transit vize alabilir miyim yada hangi vize türünü alabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Kader için bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir